неділю, 6 березня 2016 р.

Тиждень фізики

З 29 лютого по 4 березня в НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. №1- гімназія» 
м. Хоростків пройшов тиждень фізики. мета якого підвищити інтерес до вивчення предмета, збагатити кругозір та інтелект учнів додатковими знаннями.  Відкриття тижня розпочалося 29 лютого лінійкою, де вчитель фізики Дроздюк Олександра Іванівна ознайомила учнівську громаду із планом заходів на тиждень та конкурсами з фізики, а учні 10 класу Холод Оксана, Ціцінська Юлія, Дідур Таміла, Качуровська Марія, Киба Володимир та президент учнівської республіки - Побережник Михайло задали веселого тону жартами на фізичну тематику. 






У вівторок коридори біля фізичного кабінету прикрасили стінгазети з фізики.




Також у цей день відбулося засідання природничо-математичної кафедри. Завідувач кафедри Дроздюк О. І провела відкритий урок фізики у 7-Б класі на тему “Сила тяжіння. Вага тіла. Невагомість”. Семикласники показали неабиякий інтерес до фізики.








Розгадуванням кросвордів з фізики зацікавилися учні 8 класу у середу.


          У четвер учні 5 та 6 класів відвідали фізичний кабінет. Там на них чекала цікава екскурсія, яку проводили старшокласники, багато різних дослідів та цікавих розповідей про фізику.
 Найяскравішим акордом тижня фізики став брейн-ринг з фізики між командами дівчат - “Кулончики” та хлопців - “Ньютончики” 9 класу. Учні показали не лише високий рівень знань з предмету, а й неабияку кмітливість. Гра завершилась нічиєю. Символічним призом стало “яблуко Ньютона”, яке журі запропонувало розрізати навпіл, але хлопці, як справжні джентельмени віддали його своїм однокласницям.


                                         Команда "Ньютончики"                                          




                                              Команда "Кулончики"


                                            Найсправедливіше журі в світі
У музичних паузах між турами відбувся хіт-парад пісень про фізику. Пісні готували і виконували учні 10-11 класів. Останні новини з Верховної ради мікрочастинок повідомив учень 10(VIг)  класу Федор Ярослав.





                Учні 11(VII г) класу виконують пісню " Як нам цікаво з фізикою жити"

Учні 10(VIг) класу з піснею "В саду сидів Ньютон"
Завершилася гра "Брейн - ринг" піснею "Разом нас багато"

Проводити предметні тижні у гімназії - хороша традиція, тому, що завдяки подібним заходам вдається зацікавити учнів навчанням.
Підведення підсумків тижня та відзначення переможців конкурсів відбудеться у середу на шкільній лінійці. 
Приємних вихідних!


Немає коментарів:

Дописати коментар